Shoptet není jen pro začátečníky: Zvolte platformu, která roste s vámi

Shoptet sice exceluje v jednoduchosti pro nováčky, ale jeho síla spočívá v tom, že roste s vámi. Nemusíte se bát, že vám časem "zestárne" a budete se muset složitě přesouvat jinam, až váš byznys nabere na obrátkách. Shoptet nabízí i pokročilejší funkce a služby pod značkou Shoptet Premium, díky kterým dokážete svůj e-shop škálovat a ladit do nejmenších detailů. A pokud se svěří správa e-shopu Shoptet do správných rukou, nebudete muset dělat téměř nic.

Pro pokročilé e-commerce borce nabízí Shoptet Premium například:

  • Vlastní integrace: napojte Shoptet na systémy, které už ve firmě používáte, ať už je to vaše účetnictví, CRM nebo sklad.
  • Výkonnější analytika: získejte detailní přehledy o chování zákazníků a optimalizujte svůj e-shop na maximum.
  • A/B testování: experimentujte s různými variantami stránek a zjistěte, co na zákazníky funguje nejlépe.
  • Pokročilé SEO nástroje: dostaňte svůj e-shop na přední příčky ve vyhledávání a získejte víc organické návštěvnosti.
  • Odborná zákaznická podpora: získejte přístup k vyhrazenému týmu specialistů, kteří vám pomůžou s čímkoli.
  • Tip: Nejen správa Shoptetu, ale také správa reklamy na Linkedin - i to za vás zajistí odborníci ze SEO Consult.

Ať už jste tedy začínající nadšenec s kreativním nápadem, nebo zkušený obchodník, který chce posunout svůj byznys na další level, Shoptet je pro vás skvělou volbou. Platforma se přizpůsobí vašim aktuálním potřebám a bude růst s tím, jak roste váš úspěch.

Nemusíte se bát pustit se do e-commerce kvůli obavám z komplikované technologie. Shoptet je tu pro to, aby vám pomohl překonat tyto překážky a soustředit se na to nejdůležitější – na vaše produkty a vaše zákazníky.

Shoptet není jen platforma, je to komunita

Kromě intuitivního rozhraní a široké škály funkcí nabízí Shoptet ještě jednu skvělou věc – komunitu. Ať už jste v e-commerce nováček, nebo ostřílený profík, věřte, že v ní najdete spoustu inspirace a podpory.

Jak vám Shoptet komunita může pomoci?

Naučte se od ostatních: V komunitním fóru Shoptetu najdete diskuze na různá témata související s e-commerce. Můžete se ptát na rady zkušenějších uživatelů, sdílet své vlastní zkušenosti a inspirovat se úspěchy ostatních.

Zapojte se do workshopů a školení: Shoptet pravidelně pořádá workshopy a školení, kde se můžete naučit nové věci a zdokonalit se v online prodeji. Témata se týkají například marketingu, SEO optimalizace, nebo správy sociálních sítí pro e-shopy.

Networkingové akce: Shoptet pořádá také různé networkingové akce, kde se můžete setkat s ostatními uživateli platformy, navázat kontakty a sdílet své zkušenosti tváří v tvář.

Díky Shoptet komunitě nebudete nikdy sami. Vždycky budete mít možnost se poradit, získat radu nebo se prostě jen podělit o své radosti a strasti s ostatními nadšenci e-commerce.

A co teprve až se vám začne dařit? Můžete se podělit o své úspěchy a inspirovat další začínající podnikatele. V Shoptet komunitě panuje skvělá atmosféra vzájemné podpory a sdílení know-how, což je pro rozvoj vašeho podnikání k nezaplacení.

Shoptet zkrátka není jen platforma pro tvorbu e-shopů, je to komplexní ekosystém, který vám pomůže na vaší cestě za úspěchem v online prodeji.

Shoptet není jen pro český trh, koukejte se za hranice!

Možná si říkáte, že Shoptet je super pro český trh, ale co když chcete prodávat i do zahraničí? Shoptet na to myslí! Platforma nabízí funkce a nástroje, které vám pomůžou expandovat na zahraniční trhy a oslovit nové zákazníky.

Jak vám Shoptet pomůže prodávat v zahraničí?

  • Multijazyčnost: Shoptet umožňuje vytvořit e-shop v několika jazykových mutacích. Můžete tak jednoduše oslovit zákazníky z různých zemí a nabídnout jim produkty v jejich rodném jazyce.
  • Měny a platební metody: Shoptet podporuje integraci různých měn a platebních metod oblíbených v zahraničí. Zákazníci tak budou moci nakupovat pohodlně a způsobem, na který jsou zvyklí.
  • Marketingové nástroje pro zahraničí: Shoptet nabízí marketingové nástroje, které vám pomůžou s propagací vašeho e-shopu v zahraničí. Můžete například cílit reklamy na konkrétní země nebo jazykové skupiny.
  • Shoptet Partners: Shoptet má síť partnerů po celém světě, kteří vám mohou pomoci s lokalizací e-shopu, marketingovými kampanemi a dalšími službami.

Díky Shoptetu se nemusíte bát složitostí spojených s expanzí do zahraničí. Platforma vám poskytne všechny nástroje, které potřebujete k tomu, abyste úspěšně prodávali své produkty zákazníkům z celého světa.

Ať už sníte o tom, že budete prodávat své ručně vyráběné šperky do Francie, nebo vaše firma vyrábí sportovní vybavení a chcete ho nabídnout zákazníkům v Německu, Shoptet vám pomůže překonat jazykové bariéry a oslovit nové trhy.

Spojte podnikání s ekologií: Shoptet a udržitelnost

V dnešní době je pro mnoho zákazníků důležité nakupovat od firem, které se chovají ekologicky. Shoptet tohle chápe a nabízí funkce, které vám pomůžou provozovat udržitelnější e-shop.

Jak můžete být s Shoptetem ekologičtější?

  • Digitální marketing: Snižte potřebu papírových katalogů a propagačních materiálů tím, že se zaměříte na digitální marketing a propagaci přes e-shop a sociální sítě.
  • Ekologické balení: Shoptet nabízí integraci s aplikacemi, které vám pomůžou najít dodavatele ekologických obalových materiálů. Můžete tak zákazníkům volbu ekologičtějšího balení při nákupu.
  • Prodej použitého zboží: Zvažujete prodej vintage oblečení nebo jiných produktů z druhé ruky? Shoptet je vhodný i pro tento typ podnikání a nabízí funkce pro správu inzerovaných produktů.
  • Uhlíkově neutrální doprava: Někteří dopravci nabízí uhlíkově neutrální přepravu. Shoptet umožňuje tyto služby zákazníkům zviditelnit a motivovat je k výběru ekologičtější dopravy.

Kromě toho Shoptet sám o sobě klade důraz na udržitelnost. Data centra, kde jsou uložené e-shopy na Shoptetu, využívají energii z obnovitelných zdrojů. Shoptet se také snaží snižovat spotřebu papíru a využívat digitální řešení v rámci vlastního provozu.

Se Shoptetem můžete provozovat e-shop úspěšně a zároveň být šetrnější k životnímu prostředí. Je to skvělá volba pro všechny, kteří chtějí podnikat zodpovědně.

Publikováno: 20. 03. 2024

Kategorie: internet

Autor: Eliška Hronková